Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Keywords

Latest topics
» Shollym mini league (slower gameplay)
Basic forums rules/Opšta pravila foruma EmptyMon Sep 10, 2018 9:05 am by Dekatron

» Threesome League (Shollym slower)
Basic forums rules/Opšta pravila foruma EmptySat Mar 28, 2015 1:55 am by dernek

» Dernek Uftegg - Friendly Games
Basic forums rules/Opšta pravila foruma EmptyFri Feb 13, 2015 2:20 am by dernek

» Registered members/Registrovani članovi
Basic forums rules/Opšta pravila foruma EmptyTue Jan 20, 2015 8:20 am by dernek

» Dekatron - friendly games
Basic forums rules/Opšta pravila foruma EmptyTue Jan 20, 2015 7:37 am by Dekatron

» First experimental league
Basic forums rules/Opšta pravila foruma EmptyTue Jan 13, 2015 11:05 am by Dekatron

» Questions and help/Pomoć i pitanja
Basic forums rules/Opšta pravila foruma EmptyFri Aug 29, 2014 3:55 pm by Dekatron

» How, what and why?/Kako, šta, zašto?
Basic forums rules/Opšta pravila foruma EmptyMon Aug 18, 2014 8:09 am by Dekatron

» Basic forums rules/Opšta pravila foruma
Basic forums rules/Opšta pravila foruma EmptySat Aug 16, 2014 4:00 pm by Dekatron

Translator
br>

Basic forums rules/Opšta pravila foruma

Go down

Basic forums rules/Opšta pravila foruma Empty Basic forums rules/Opšta pravila foruma

Post by Dekatron on Sat Aug 16, 2014 4:00 pm

English:


Because of basic idea of this forum maybe this topic is not so necessary, but for those who might accidentally strayed in here, a few sentences:

  - Elementary decency and polite communication skills are necessary.  It is unacceptable and forbidden: to start any discussions, insulting, belittling teammates / opponents, the nationalism of any kind, immature comments, disrespectful behavior, any kind of agression, inappropriate avatars etc.. I think there is no need to continue - It will strictly be taken which people be allowed to participate in this forum, among them certainly will not be the people who tend to display the listed behaviors. Ultimately it will be the basic criterion of selecting the participants in this forum.

- The official language used in writing the posts on this forum is English, because of the international character of this forum. Since I am from Serbia, and it will be a lot of players from this country, open threads where instructions and information I wrote in both languages​​. However, all the posts in the other topics should be in English, so everyone could understand it. If you have a problem with understanding and writing English language use google translate, it's enough for basic understanding. It is important just to understand eachother, you do not need to write grammatically perfect.

If u didn't read this thread yet, it's neccecery to do that: Main idea of this forumSrpski
:

S obzirom na osnovni motiv za kreiranje ovog foruma i zamisli koja je objašnjena u prethodnoj temi možda otvaranje ove teme i nije toliko potrebno. Većina stvari koje ću navesti bi trebalo da se podrazumevaju, ali za one koji možda zalutaju ovde, par stavki:

 - Elementarna pristojnost i umeće uljudne komunikacije se podrazumeva. Neprihvatljivo je i zabranjeno bilo kakvo započinjanje rasprava, vređanje, nipodaštavanje saigrača/protivnika, nacionalizam bilo kakve vrste, nezreli komentari, drsko ponašanje, bilo kakav vid agresije u postovima, neprimereni avatari itd. Mislim da nema potrebe dalje da nastavljam - strogo će se paziti kome će biti dozvoljeno učestvovanje na ovom forumu, a među njima sigurno neće biti ljudi koji su skloni ispoljavanju nabrojanih oblika ponašanja. Na kraju krajeva to će biti i osnovni kriterijum odabira učesnika na ovom forumu.

- Zvanični jezik koji se koristi pri pisanju postova na ovom forumu je engleski, zbog internacionalnog karaktera foruma. S obzirom da sam ja iz Srbije, i što će dosta igrača biti iz ove zemlje, otvorene teme u kojima su uputstva i obaveštenja pisao sam na oba jezika. Međutim, svi postovi u ostalim temama treba da budu na engleskom da bi svi bili uključeni i razumeli o čemu se priča. Ukoliko imate problem sa razumevanjem i pisanjem engleskog jezika upotrebite google translate, dovoljno je dobar kao prva pomoć. Bitno je samo da se razumemo, ne morate pisati gramatički savršeno.

Ukoliko još niste, obavezno pročitajte tekst u ovoj temi: Osnovna zamisao foruma
Dekatron
Dekatron
Admin

Posts : 38
Join date : 2014-07-24
Location : Belgrade, Serbia

View user profile http://pesonline.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum